AK Parti'de Kahramanmaraş Milletvekili Şahin'e Önemli Görev!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 19:16
AK Parti'de Kahramanmaraş Milletvekili Şahin'e Önemli Görev!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin'e önemli bir görev verildi! Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın ekibine katıldı. Parti içindeki görev dağılımları hızla devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın onayıyla Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları belirlendi.

Atamalar sonucunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın liderliğindeki birimde görev alacak ekip netleşti. Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MKYK üyesi Melek Şimşek, MKYK Yedek Üyesi Emre Cemil Ayvalı, MKYK Yedek Üyesi Ömer Arvas, MKYK Yedek Üyesi Yasin Bölükbaşı ve MKYK Yedek Üyesi Osman Ağzıkara, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları olarak atanmıştır.

ak-partide-kahramanmaras-milletvekili-sahine-onemli-gorev.jpeg

Hamza Dağ, görevlendirmeleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak şu sözleri paylaştı:

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrasında yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak görev alacak arkadaşlarımızı belirledik. Önceki dönemde görev almış başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak başkan yardımcılarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemize ve AK Parti’imize hayırlı olsun."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.