Dulkadiroğlu Doğal Yaşam Parkı bayrama hazır: Kapsamlı yenileme tamamlandı

Dulkadiroğlu Doğal Yaşam Parkı, Kurban Bayramı öncesinde kapsamlı bakımlarla yenilendi. Belediye Başkanı Akpınar, parkın bayrama hazır olduğunu ve huzurlu bir ortam sağlandığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2024 19:21
Dulkadiroğlu Doğal Yaşam Parkı bayrama hazır: Kapsamlı yenileme tamamlandı

Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Doğal Yaşam Parkı’nda kapsamlı bakım çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde parkın bayrama hazır olduğunu açıkladı.

Yeşil alan ve parkların düzenlenmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı'nda önemli bakım işlemleri gerçekleştirdi. Bu çalışmaları değerlendiren Başkan Mehmet Akpınar, Dulkadiroğlu'nun doğal güzelliklerine vurgu yaptı.

img-7185.jpg

Bu doğal güzellikleri koruma ve geliştirme amacıyla yapılan çalışmalardan bahseden Başkan Akpınar, ilçedeki tüm yeşil alanların kapsamlı bir yenileme sürecinden geçeceğini belirtti. Doğal Yaşam Parkı’nın da bu kapsamda yenilendiğini ifade eden Başkan Akpınar, şu bilgileri paylaştı: "Ekiplerimiz, hem vatandaşlarımızın hem de parkımızdaki doğal yaşamın huzur ve mutluluğu için yoğun çaba gösterdi. Doğal Yaşam Parkı’mızda yürüyüş yolları düzenlendi, yeşil alanlar temizlendi, sosyal alanların bakımı yapıldı, boya ve tamirat işlemleri tamamlandı, bitki ve çiçeklerin bakımı yapıldı. Amacımız, bayram süresince hemşehrilerimizin ve ziyaretçilerimizin sevdikleriyle birlikte keyifli zaman geçirebileceği ferah ve huzurlu bir ortam oluşturmaktır."

Başkan Akpınar, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını sonlandırdı: “Bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.