Yeniden Refah Kahramanmaraş Teşkilatından istifa iddialarına cevap

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Teşkilatı, istifa iddialarına dair bir açıklama yaptı. İl Teşkilat Başkan Yardımcısı, gerçekleri yansıtmayan bu iddialara sert tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2024 11:09
Yeniden Refah Kahramanmaraş Teşkilatından istifa iddialarına cevap

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, son günlerde partide yaşanan istifa iddialarına dair bir açıklama yaptı. İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Nevzat Aksu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz, 31 Mart seçimlerinden sonra Kahramanmaraş ve tüm Türkiye genelinde Yeniden Refah Partimiz büyük bir zafer kazanmıştır. Seçim sonrası yönetim kademelerinde yapılan değişikliklerde yer almayan ve şu anda partimizde herhangi bir görevi bulunmayan bazı kişilerin, partide önemli pozisyonlardaymış gibi bir algı oluşturarak istifa ediyor görüntüsü yaratmaları doğru değildir.

Yeniden Refah Partisi teşkilatlarında şu anda görev almayan kişiler tarafından yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu paylaşımları yapanların kendilerini tarafsız gazeteci olarak tanıttıklarını biliyoruz. Ancak herkes bilsin ki, rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan sadece toz götürebilir."

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.