Yeni WhatsApp Özelliği: Mesajları Geri Alın ve Düzenleyin

WhatsApp ile gelen mesaj düzenleme özelliği sayesinde artık gönderdiğiniz mesajları 15 dakika içinde düzeltebilirsiniz! İşte iletişimde yeni devrim.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2023 12:05
Yeni WhatsApp Özelliği: Mesajları Geri Alın ve Düzenleyin

WhatsApp, kullanıcıların çok beklediği bir özellik olan "mesaj düzenleme" seçeneğini sonunda sunuyor. Artık gönderilen mesajlardaki ufak hataları düzeltebilirsiniz. İşte bu yeni devrim niteliğindeki özelliğin detayları:

WHATSAPP'A YENİ BİR GÜNCELLEME GELDİ

WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik sunmak için harekete geçti. Artık gönderilen mesajları düzeltebilirsiniz. Bu özellik, iMessage, Telegram ve diğer mesajlaşma uygulamalarında uzun süredir bulunuyor ve WhatsApp bu özelliği kullanıcılarına sunarak geride kalmayı planlamıyor.

MESAJ DÜZENLEME NASIL YAPILIR?

WhatsApp'ta bir mesajı düzenlemek için şu adımları takip edebilirsiniz:

İlgili sohbet penceresine gidin.

Düzenlemek istediğiniz mesajı uzun basılı tutun.

Açılan seçenekler arasından "Düzenle"yi seçin.

whatsapp-logo-phone-close.webp

DÜZENLEME ZAMAN SINIRLAMASI

WhatsApp'ta bir mesajı düzeltebilmeniz için belirli bir süre sınırlaması bulunuyor. Mesajı gönderdikten sonra, 15 dakika içinde düzenlemenizi yapmanız gerekiyor. Bu süre zarfında mesajı düzeltemezseniz, mesaj kalıcı olarak değiştirilemez.

DİKKAT: DÜZENLEME İŞARETİ

Düzenlenen bir mesajı gönderdikten sonra, karşı taraf bu mesajın düzenlendiğini görecektir. Mesajın üstünde "düzenlendi" etiketi görüntülenir, böylece karşı tarafın ne zaman ve ne şekilde değiştirildiğini anlaması mümkün olur.

SADECE METİN MESAJLARI İÇİN

Düzenleme özelliği sadece metin mesajları için geçerlidir. Fotoğraf, video veya belge gibi medya dosyalarının eklenen açıklamalarını düzeltemezsiniz.

WhatsApp'ın bu yeni özelliği, yanlışlıkla gönderilen veya anlamı değiştirilmesi gereken mesajları düzeltme konusunda kullanıcılara daha fazla kontrol sağlıyor. Artık mesaj gönderdikten sonra bile hataları düzeltmek mümkün!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.