Sınav Stresine Son! Kahramanmaraş'ta Gri Koç İle Motivasyon Semineri

Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin davetiyle 7 Ekim'de saat 13.00'te NFK Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşuyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 11:43
Sınav Stresine Son! Kahramanmaraş'ta Gri Koç İle Motivasyon Semineri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenecek seminerde ünlü Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu'nu ağırlıyor.

Bu etkinlik, Gri Koç olarak tanınan Müftüoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Sınav dönemlerinde öğrenciler arasında büyük ilgi gören Gri Koç, seminerde deprem sonrası öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırma, sınavlara hazırlık süreci, stresle başa çıkma yöntemleri, zamanı etkili bir şekilde değerlendirme ve etkili çalışma metotları gibi konular hakkında gençlere bilgiler verecek.

kahramanmarasta-gencler-icin-ozel-program-gri-koc-gokhan-muftuogluyla-sinav-maratonu.jpeg

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, seminerin sınav hazırlığı yapan tüm öğrenciler başta olmak üzere tüm gençlerin katılımına açık olduğu belirtildi. Bu anlamlı etkinlik, belediyenin sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında gençler için düzenlediği bir diğer program olarak öne çıkıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.