Yaşlılar Günü'nde Mahalle Mahalle, Ev Ev: Kahramanmaraş Belediyesi Sevgiyle Ziyaret Ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde şehir genelinde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek destek ve sevgi sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde şehrin çeşitli bölgelerinde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek anlamlı bir etkileşimde bulundu.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde de vatandaşları unutmadı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek kalplerine dokundu.

Yaşlılarla samimi sohbetler gerçekleştiren Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ve ekibi, bu anlamlı ziyaretlerle hem duyguları hem de evleri ısıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür ettiler.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Tuba Gökçen, “Büyükşehir Belediyesi olarak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör liderliğinde, yaşlılarımızın günlük ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşlılarımızın evlerinde kurduğumuz akıllı otomasyon sistemleriyle sürekli olarak onları izliyor, kişisel bakım ve temizlik konularında yardımcı oluyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz, bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Göksun'un Yüzü Güldü: Yenilenen Mahalle Yollarıyla Modern Ulaşım!
Kahramanmaraş'ta Dezavantajlı Öğrencilere Destek: Türk Kızılayı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İmzaladı!
Kahramanmaraş Yatırım Fırsatı: Belediye'den 25 Arsa ve Tarla İhalesi!

Kahramanmaraş Haberleri