WhatsApp, İnstagram ve Facebook çöktü mü?

Türkiye'de Facebook, WhatsApp ve Instagram erişim sorunları yaşıyor. Milyonlarca kullanıcı, nedenini araştırıyor. Sorun hala çözülemedi. WhatsApp, İnstagram ve Facebook çöktü mü? 30 mayıs 2024.

Facebook, WhatsApp ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarında erişim sorunları yaşanıyor mu, özellikle Instagram'a girişte zorluklar devam ediyor mu? Türkiye'deki milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Facebook, Instagram ve WhatsApp'a erişim sorunu yaşıyor. Bu sorun, 14:00'te başladı ve hala devam ediyor. Kullanıcılar, "Instagram ve WhatsApp çöktü mü? Facebook, Instagram ve WhatsApp'a neden ulaşılamıyor?" gibi soruları araştırıyor. WhatsApp'tan yapılan son dakika açıklamasında, sorunun farkında olduklarını ve kısa sürede çözeceklerini belirtildi. Ancak, Instagram ve WhatsApp'a hala erişimde sorunlar yaşanıyor mu? Instagram çöktü mü ve neden açılmıyor? İşte konuyla ilgili detaylar:

Instagram ve WhatsApp çöktü mü, Instagram ve WhatsApp'a neden girilemiyor gibi sorular, milyonlarca kullanıcı tarafından araştırılıyor. Akşam saatlerinde başlayan erişim problemi hala devam ediyor. Kullanıcılar, sosyal medya hesaplarına erişemiyorlar. Instagram ve WhatsApp çöktü mü, Facebook, Instagram ve WhatsApp'a neden ulaşılamıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Bu sorun, Twitter'da gündem olurken, konuyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Ancak, Instagram ve WhatsApp'a hala erişim sorunları yaşanıyor mu? Instagram çöktü mü ve neden açılmıyor? İşte detaylar:

Instagram ve WhatsApp gibi dünyanın en popüler uygulamalarına erişimde sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar, bu platformlara erişim sağlayamıyorlar. Dün akşam saatlerinde başlayan soruna geçici çözümler getirildi. WhatsApp'a erişim sorunu çözüldü ancak Instagram'da hata almaya devam ediliyor. Bu platformlara erişim sağlanamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Türksat 6A uydusu bu gece uzaya fırlatılıyor
Dünya nüfusunun yüzde 62'si sosyal medya kullanıyor
Testleri bitiyor, fırlatılmayı bekliyor! SpaceX’TE Türksat 6A hareketliliği

Bilim ve Teknoloji Haberleri