Türkiye’nin gizemli obruğu Kahramanmaraş'taki Yeşilgöz'e yeni sosyal tesis

Kahramanmaraş'ın eşsiz doğal güzelliği Yeşilgöz, yeni sosyal tesisleri ve artırılmış turizm potansiyeliyle Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş’ın en önemli doğal zenginliklerinden biri olan Yeşilgöz'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor. Kısa sürede tamamlanması planlanan bu restoran, yerli ve yabancı ziyaretçilere şehrin eşsiz gastronomisini sunacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından şehri her alanda daha ileriye taşımak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve turizm potansiyelini artırmaya yönelik yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, sadece Kahramanmaraş’ın değil bölgenin de en güzel doğal miraslarından biri olan Yeşilgöz'de ikinci etap çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye’nin en gizemli obruklarından biri olan ve yoğun ziyaretçi çeken Yeşilgöz’de, yeni yürüyüş yolları, gölet iskelesi, ahşap köprü, çocuk oyun alanı, kent mobilyaları, büfe ve mangal alanlarının ardından ikinci etapta restoranın inşasında da önemli aşamalar kaydedildi. Gelecekte turizm tesisine yeni sosyal alanlar da eklenecek. Ulaşım konforunun da artırıldığı Yeşilgöz’de, ikinci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli ve katma değeri katlanarak artacak.

“TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ZİYARETÇİ ÇEKECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, yürütülen çalışmaların bölge ve şehir için önemine vurgu yaparak, "Yeşilgöz'ün katma değerini artırmak için başlattığımız ikinci etap çalışmaları hızla ilerliyor. Restoranın inşasında önemli bir aşama kaydedildi. İnşallah, ileride kazandıracağımız sosyal donatılarla Yeşilgöz özelinde Kahramanmaraş'ın turizm potansiyelini daha da artıracağız. Şehrimizi ziyaret eden misafirlerimizin sayısını artırarak ekonomimize de önemli katkı sağlayacağız. Doğal güzelliklerimizi turizme kazandırmak için ciddi projelerimiz var. Bunları hayata geçirerek sadece komşu şehirlerden değil, Türkiye'nin dört bir yanından şehrimize ziyaretçi çekeceğiz," dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü
"Kahramanmaraş'ın kalbi"ndeki inşaatlar hızla yükseliyor
Kahramanmaraş'ta 40 Milyon TL'lik dolandırıcılık: 14 kişi tutuklandı

Video Haber Haberleri