Turkcell, Kahramanmaraş'ın Komşu İli Gaziantep’te Afetzedelere Eğitim Verecek!

Turkcell Gaziantep'te depremden etkilenen kadınlar ve gençler için eğitim programları başlıyor. Yazılım Test Uzmanlığı ve Satış Gelişim Programları ile fırsat eşitliği sağlanacak.

Gaziantep'te, Turkcell'in liderliğindeki bir proje kapsamında, TOBB, Gaziantep Sanayi Odası, KAGİDEM, GASMEK ve Nurdağı Belediyesi'nin katkılarıyla eğitim programları düzenlenecek.

Turkcell, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı yıkıma karşı Gönül Bağı Projeleri'ni başlatarak bölgedeki acıları hafifletmeye odaklanıyor. Geleceği Yazan Kadınlar Projesi ile teknolojinin her alanında fırsat eşitliği sağlanması amaçlanırken, özellikle depremden etkilenmiş kadınlar, eğitimle güçlendirilecek.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi kapsamında gerçekleştirilecek Yazılım Test Uzmanlığı ve Satış Gelişim Programı, afet bölgesinde yaşayan kadınları iş dünyasına hazırlayacak. Programın süresi üç ay olacak ve yüz yüze ve online eğitimlerle desteklenecek. Yazılım Test Uzmanlığı Programı'nda katılımcılar, "Kalite Yönetimi", "Mobil Test Yönetimi", "Çevik Test Yönetimi", "Nefeste Akışta Kalmak", "Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri" gibi konularda eğitimler alacaklar. Satış Gelişim Programı'nda ise katılımcılara "Temel Satış Becerileri", "E-Ticaret Dünyasında Satış", "Dijital Dünya Değişen Müşteri", "Mülakat Teknikleri", "Etkili İletişim ve Empati" gibi konularda eğitimler verilecek.

Bu özel eğitim programlarına katılmaya hak kazanan afetzedeler, Turkcell Akademi sertifikası alacaklar ve iş dünyasında istihdam edilecekler. Başvurular, Olağanüstü Hâl Kanunu'na göre depremden etkilenen illerde kendisi veya birinci dereceden yakını afetzede olan gençler ve kadın girişimciler tarafından yapılabilir. Daha fazla bilgi için https://kariyerim.turkcell.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Turkcell İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Çakmak, projelerini Gaziantep'te başlatarak, depremden etkilenmiş kadınları ve gençleri Turkcell Akademi aracılığıyla eğitmeyi ve iş dünyasına kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ise Geleceği Yazan Kadınlar Projesi'nin teknoloji alanında istihdamı artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini ve projenin bölgedeki kadınlara ve gençlere hayırlı olmasını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yağışlı Günler Geliyor mu? Kahramanmaraş Hava Durumu Güncel Bilgilerle!
Kahramanmaraş'ta Yaşayanlar Dikkat! Telefon Şarjlarınızı Doldurun, O İlçelerde Elektrik Kesintisi Olacak
Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Büyülü Anlar: Maydonoz Sihirbaz’a Karşı!

Kahramanmaraş Haberleri