Sentez Art Sergisi, Sanatseverlerle Buluşuyor

Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş’un "Sentez Art" isimli karma resim sergileri, sanatseverlerle 4 Ekim 2024 Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde buluşacak. Sergi, saat 17.30’da açılacak ve yerel sanatseverleri bir araya getirecek.

Sergide, Selmani Baki Kocaispir'in tuval üzerine yağlı boya tekniğiyle yaptığı 25 eseri ve Ünal Kuş'un karışık tekniklerle oluşturduğu 18 çalışması yer alacak. Her iki sanatçının da farklı stillerle kendine özgü dünyalarını sanatseverlerle paylaşmaları bekleniyor.

Selmani Baki Kocaispir Kimdir?

Kadirli doğumlu Selmani Baki Kocaispir, 2009 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Mersin Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi alan sanatçı, birçok sergi ve çalıştayda yer aldı. 9 ödülü ve eserleri müzeler ile koleksiyonerlerde bulunan Kocaispir, görsel sanatlar öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ünal Kuş'un Sanat Yolculuğu

Fatsa doğumlu Ünal Kuş, lisans ve yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı Adana Güzel Sanatlar Lisesinde kurucu hoca olarak görev alan sanatçı, yurt içi ve dışında birçok kişisel sergi açmış ve sayısız ödül kazanmıştır. Eserleri, uluslararası koleksiyonlarda yer almakta olup, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğretim elemanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Sanatseverleri Bekliyoruz!

"Sentez Art" sergisi, iki yetenekli sanatçının eserleriyle dolu, zengin ve çeşitlilik arayan bir deneyim sunacak. 4 Ekim 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde buluşmayı kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nin “Akreditasyon Belgesi” gururu
SANKO Holding, Karkamış Antik Kenti’ne arkeoloji alanında dünyanın en özgün koruyucu çatı eserini kurdu
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Özdemir SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde

Kültür Sanat Haberleri