Şair Mortaş, Kahramanmaraş'ta şiirin Türk Edebiyatı’ndaki yerini ele aldı

Şair Yasin Mortaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Söyleşileri'nde şiirin toplumdaki ve Türk Edebiyatı'ndaki yerini farklı bakış açılarından değerlendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu Şair ve Yazar Yasin Mortaş oldu. Mortaş, şiirin toplumdaki ve Türk Edebiyatı’ndaki yerini farklı bakış açılarından değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin okurları yazarlarla buluşturduğu Kütüphane Söyleşileri kapsamında bu hafta Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen etkinliğin konuğu Şair ve Yazar Yasin Mortaş idi. “Şiirin Vadilerinde” başlığı altında yapılan söyleşide Mortaş, edebiyat tutkunlarına yazın hayatı, şiirin toplumdaki ve Türk Edebiyatı’ndaki yeri, duyguların şiirle ifade edilmesi ve halk şairlerinin rolü gibi konuları farklı açılardan ele aldı. Etkinliğe katılanlar, programın çok verimli geçtiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne ve Yasin Mortaş'a teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Söyleşileri'nin belirli aralıklarla edebiyatseverlerle buluşmaya devam edeceğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Belediye'de iş fırsatı: 150 işçi alımı başvuruları başladı!
Başkan Görgel, Diyanet Başkanı Erbaş'ı Kahramanmaraş'ta ağırladı!
KSÜ Güzel Sanatlar öğrencilerinden etkileyici sergi

Kahramanmaraş Haberleri