Saadet Partisi’nden istifa eden Kozalak Yeniden Refah’ta İl Başkan Yardımcısı oldu!

Murat Kozalak, Saadet Partisi'nden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katıldı ve Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Saadet Partisi'nden istifa eden Murat Kozalak, Yeniden Refah Partisi'nde yeni bir göreve atandı. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığından ayrılan Kozalak, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Kozalak, yaptığı açıklamada, kısa süre önce Saadet Partisi'nden ayrıldığını duyurduğunu ve gelecekte sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almayı planladığını ifade etti. Milli Görüş davasına gönülden bağlı olduğunu belirten Kozalak, Yeniden Refah Partisi'nin bu değerlere en uygun parti olduğunu düşündüğü için bu kararı aldığını söyledi.

Kozalak, katılım sürecinde kendisine destek olan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İl Başkanı Muhammet Aydogar ve parti teşkilatına teşekkürlerini iletti. "Aldığımız bu kararın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye ekledi.

Yeni görevinde, Milli Görüş ilkelerine uygun projeler yürüteceğini vurgulayan Kozalak, Kahramanmaraş halkıyla birlikte önemli adımlar atacaklarına inandığını belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Türk Şiiri’nin Beyaz Kartalı Bahaettin Karakoç Kahramanmaraş’ta anıldı
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (18 Ekim) nasıl olacak?
Kahramanmaraş’ta Ekim ayı olağan meclisi toplandı

Kahramanmaraş Haberleri