Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'na yeni atama

Saadet Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Samet Kar getirildi. Kar, geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev aldı ve siyasi mücadeleyi Erbakan Hoca'nın çizgisi doğrultusunda sürdüreceğini belirtti.

Saadet Partisi Kahramanmaraş’ta İlçe Başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi. Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Samet Kar atandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, "Teşkilatımızla yaptığımız istişareler sonucunda, Milli Görüş hareketinin çeşitli kademelerinde görev almış Samet Kar’ın ilçe başkanlığı görevine getirilmesine karar verdik. Rabbim, teşkilatımız ve kendisi için hayırlı eylesin" dedi.

Samet Kar da göreve atanmasıyla ilgili açıklamasında, "Yaklaşık 55 yıldır siyasi mücadele veren, bugün Saadet Partisi adıyla anılan partimizin ilçe başkanı olmak benim için bir onurdur. Bu süreçte dört partimiz kapatıldı, yasaklandı, Erbakan hocamızın en yakın arkadaşları bile ayrıldı. Ancak tüm bu zorluklara rağmen partimiz hala ayakta ve 10 milletvekilimizle mecliste mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz siyaseti, Erbakan hocamızın belirttiği gibi Allah rızası için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte kamuoyunu bilgilendireceğiz. Beni bu göreve layık gören teşkilatımıza teşekkür ederim, partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SAMET KAR KİMDİR?

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde doğan Samet Kar, aslen Ayaklıcaoluk köyünden gelmektedir. İlkokulu Kahramanmaraş 100. Yıl İlkokulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Kahramanmaraş Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Elektrik-Elektronik bölümünde aldı. Lise yıllarında kısa süreliğine Saadet Partisi Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Elektronik Otomasyon bölümünden mezun olan Kar, bu süreçte Anadolu Gençlik Derneği’nin lise komisyon başkanlığını üstlendi. 2019’da Saadet Partisi Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı, 2021’de ise Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildi. İl yönetiminde çeşitli görevler aldı ve özel sektörde teknisyenlik yaptı. 2022 yılında SMT Teknik adıyla kendi doğalgaz şirketini kurdu. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta Amatör Spor Kulüplerine 2,5 Milyon TL’lik maddi destek
Kahramanmaraş’ta zehir taciri tutuklandı
Yazar Özyurt, Kahramanmaraş’ta edebiyatseverlere seslendi

Kahramanmaraş Haberleri