Rüyada Ayva görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayva görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Ayva görmek; Rüyada ayva görülmesi hastalık ile yorumlanır. Hasta bir kimsenin rüyasında ayva yediğini görmesi; hastalığından şifa bulup iyileşeceğine, rüyada ayva yediğini gören kimsenin eğer vali ise valiliğinden dolayı gayesine ulaşacağına, rüyasında ayva yediğini gören kimse eğer sıhhat ve afiyette ise; hidayete ereceğine işaretle tabir edilir.

Bir tüccarın rüyasında ayva yediğini görmesi; o tüccarın kazanacağına, rüyasında ayva sıktığını gören kimsenin; ticari amaçlı bir yolculuk yapacağına ve neticede çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Bazı tabircilere göre: Rüyada ayva görülmesi pek iyiye yorumlanmaz. Rüyada yeşil ayva görülmesi; sarı ayva görülmesinden daha hayırlıdır. Genel ifade ile ayva görülmesi; yolculukla yorumlanır. Bazen de rüyada ayva görülmesi; tabiatının tutucu olmasından dolayı cimriliğe ve sır saklamaya delalet eder.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Ayva Ağacı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayrılmayı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayran İçmeyi görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri