Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Ayna görmek; Ebu Said el-Vaiz’in yorumuna göre: Rüyada ayna görülmesi; çoğunluğa göre mürüvvet olarak kabul edilir. Rüyada aynada yüzünü güzel görenin bolluğa erişeceğine, yüzünü güzel ve sakalını siyah görenin; eğer aslı öyle değilse; o kimsenin halka karşı cömert davranacağına ve herkese iyilik edeceğine, eğer sakalını siyah görürse; fakir düşeceğine, yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu görürse; bulunduğu mevkiden daha aşağı bir mevkiye indirileceğine yorumlanır.

Bazı rüya tabircilerine göre; Rüyada ayna görülmesi; eşe ve aynanın kırıldığının görülmesi eşlerden birisinin ölümüne delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında cilalı ve parlak bir aynaya baktığını görmesi; o kimsenin keder ve üzüntülerinin geçeceğine, rüyasında paslı bir ayna görmesi; onun kötü haline, altından bir ayna görmesi; din yönünden kuvvetli olduğuna, fakirlikten sonra zengin olacağına, eğer görevinden atılmış ise tekrar görevine döneceğine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında bir aynaya baktığını görmesi; o hastanın öleceğine yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Ayva Ağacı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayva görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayrılmayı görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri