Rüyada Ayet görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayet görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Ayet görmek; İmam-ı Nablusi’ nin yorumuna göre: Rüyada ayet okunması veya okuyanın görülmesi değişik şekillerde yorumlanmıştır.

Rüyada okunduğu görülen ayet rahmet ayeti ise ve okuyan da ölü birisi ise; o okuyan kişinin Allah’ın rahmetinde olduğuna, yani ahiretteki yerinin iyi olduğuna, eğer okunduğu görülen ayet azap ayeti ise; okuyan kimsenin azap içinde olduğuna eğer okunan ayet korkutucu nitelikte bir ayet ise; rüyayı gören kişi de halen hayatta yaşıyor ise; bu kimsenin kötü şeylerden sakınması gerektiğine, eğer rüyayı gören kimse müjde veren ayeti okuduğunu veya okunduğunu gördüyse; bu kimsenin hayırla müjdelenmesine delalet eder.

Rüyanızda rahmet (nimet) haber veren ayeti okuduğunuzu, azap haber veren ayete geldiğinizde okuma kabiliyetinizi kaybedip zorlandığınızı görmeniz; ferahlığa kavuşacağınıza, bunun aksini görmeniz halinde sıkıntı içinde kalacağınıza delalet etmektedir.

Kaynak: Rüya Tabirleri İmam Nablusi Seyyid Süleyman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Ayrılmayı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayran İçmeyi görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri