Rüyada Ay görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ay görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Ay görmek; rüyada ay görülmesi; adil bir devlet başkanına veya büyük bir alime yahut güzel bi erkek çocuğuna ya da yalancı bir kimseye yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında ayı gökte normal bir şekilde görmesi; o kimsenin devlet başkanına yardımcı olacağına, erkek veya kadın her ikisi de rüyalarında ayı kucaklarında veya yanlarında görmeleri onların her birisinin ayın parlaklığı nisbetinde birileri ile evleneceklerine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında ayın ışığını bulanık yani sisli görmesi; o kimsenin dengi olmayan birisi ile evleneceğine işaret eder.

Bir kadının rüyasında ayın kendi evinin içinde olduğunu görmesi; sanki ay parçalanmış gibi bir kısmını da alıp bir beze sardığını görse; o kadının bir erkek çocuğu olacağına ve onun da ölümü ile üzüleceğine işaret eder.

Bir kadının rüyasında ayın tersine döndüğünü görmesi; devlet başkanının yardımcısını azledeceğini, yani görevine son vereceğine, ayın güneşin önünde ve ondan daha iyi yörüngesinde yürüdüğünü görmesi; vezirin, sultana isyan ederek onun fevkinde bir kişi durumuna geleceğine delalet eder.

Kaynak: Rüya Tabirleri İmam Nablusi Seyyid Süleyman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Ayakkabıcı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayakkabı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ayak kayması görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri