Rüyada Avlanmayı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Avlanmayı görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Avlanmayı görmek; Rüyada av avlamanın görülmesi ganimetle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında geyik, dağ keçisi, tavşan ve yabani merkep görmesi; mal ve ganimete işaret eder. Kişinin öldürmek maksadıyla olmaksızın bir kuşa veya bir sığıra silâh attığını görmesi; bir kadına veya bir cariyeye iftira edeceğine delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında av köpekleriyle birlikte av avladığını görmesi; emniyete kavuşacağına, ve şanının artacağına, bir kimsenin av köpekleriyle ava çıktığını görmesi; böyle bir rüyanın bütün insanlar hakkında hayra işaretle yorumlanır.

Kişinin rüyasında av köpeklerinin avdan döndüğünü görmesi; korkusunun geçeceğine, işsiz ve güçsüz kalacağına, rüyasında av köpeklerinin şehire girdiklerini görmesi; yine rüya sahibinin işsiz kalacağına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında denizde bir av aleti ile taze tatlı balık avladığını görmesi; helal kazanç sağlayacak bir şeye, çalışmaya ve helal tarafından rızık istemeye işarettir. Rüyasında av avladığını gören kimse eğer erkek ise; hile yapacağına, eğer bekar erkek ise evleneceğine, eğer rüyayı gören evli ve avladığı hayvan da erkek ise bir erkek çocuğunun dünyaya geleceğine, eğer rüyayı gören kadın ise; bir kız çocuğu doğuracağına yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Avuç İçi görmek ne anlama gelir?
Rüyada Avret yeri görmek ne anlama gelir?
Rüyada Avize görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri