Rüyada Atmayı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Atmayı görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Atmayı görmek; Rüyada ok atıldığının görülmesi; ırz ve namus hakkında bir kinden dolayı söz söylemeye, bazen de aracı vasıtasıyla bir işin görülmesine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında ok attığını, fakat hedefe vuramadığını görse; o kimsenin dilinin pis olup, halkın ırz ve namusuna dair kötü söz söyleyeceğine, hedefe isabet ettirdiğini görmesi; arzu ettiği ve meydana gelmesi için mektup veya aracı gönderdiği bir konuda muradına ereceğine delil teşkil eder.

Rüyanızda bir insana ok attığınızı ve isabet ettiremediğini görmeniz; ok atığınız insan hakkında kötü sözler söyleyeceğinize, ve ona haksız yere bir şey isnad edeceğinize işaret eder. Eğer attığınız ok isabet ederse söylediğiniz sözün gerçek olduğuna delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında küçük ve yuvarlak taş attığını görmesi; recm’ e (zina yapan evli kimsenin taşlanarak öldürülmesi) delalet eder.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Avans görmek ne anlama gelir?
Rüyada Av köpeği görmek ne anlama gelir?
Rüyada Avkapanı görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri