Rüyada Asa görmek ne anlama gelir?

Rüyada Asa görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Asa görmek; Bir kimsenin rüyasında asa görmesi; rüya sahibinin şerefli, kuvvetli, kudretli, ve halka yardım eden birisi olduğuna yorumlanır. Asanın kıldığını gören kimsenin; eğer görevli ise görevine son verilir, tüccar ise iflas eder. Asayı yere vurduğunu gören kimse; asayı vurduğu araziye veya o arazide bulunan ve ona el koyan kimseye galip gelir. Rüyada görülen asa kendisine güvenilen kimse demektir.

Bir kimsenin rüyasında asa ile bir başkasını dövdüğünü görmesi; o kimsenin, dövülen kimsenin aleyhinde çirkin sözler söyleyerek onun namusuna halel getireceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında asa ile taşa vurduğunu ve taştan su aktığını görmesi; fakir ise zengin olacağına, zengin ise servetinin artacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında asanın kırıldığını görmesi; o kimsenin çok şiddetli bir hastalığa tutulacağına ve bu hastalık sebebiyle de kuvvet ve kudretinin gideceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında asaya dayandığını görmesi; o kimsenin dileğinin gerçekleşeceğine, kişinin rüyasında elinde uzun bir asa görmesi; o kimsenin muradına ereceğine delalet eder. Rüyada kısa asa görülmesi; aksi ile yorumlanır. Rüyada konuşan asa görülmesi; bol rızka ve kuvvete, içi boş asa görülmesi; zarara uğramaya ve fakirleşmeye yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Asistan görmek ne anlama gelir?
Rüyada Asilzade görmek ne anlama gelir?
Rüyada Asi olmayı görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri