Rüyada Arş-ı Ala görmek ne anlama gelir?

Rüyada Arş-ı Ala görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada Arş-ı Ala görmek; Rüyada arş-ı alanın görülmesi; değişik şekillerde yorumlanmıştır. Şöyle ki; Bir kimsenin rüyasında arşı görmesi; o kimsenin itikadının sağlamlığına, aşırı eksik gören kimsenin; bid’ at ve sapıklıkta bulunduğuna delalet eder. Bazen de aşırı görmek; kişinin hayır ve serden işlediği şeye delildir. Arşın rüyada görülmesi ehli kimseler için yüksek bir memuriyete tayin edilmeleri ile yorumlanır. Bazen de aşın rüyada görülmesi; zevceye, eve, yiyecek maddelerine, bineğe ve düşmanlara galip gelmeye işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında arşı ve Allah’ın arş’ a hakim olduğunu görmesi; o kimsenin inancının sağlamlığına ve dini yönünün güzelliğine işaret eder.

Rüyasında arş’ ta bir eksiklik bulunduğunu gören kimsenin; nefsinin esiri ve bid’ at sahibi bir kimse olduğuna delalet eder. Böyle bir rüya gören kimsenin tevbe etmesi gerekir.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Asılmak (İdam edilmek) görmek ne anlama gelir?
Rüyada Ashab-ı Kiram’ı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Asaletli olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri