Rüyada Anahtar görmek ne anlama gelir?

Rüyada Anahtar görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada anahtar görülmesi değişik şekilde tabir edilmiştir.

Bir kimsenin rüyasında elinde anahtar görmesi; o kimsenin mal sahibi olacağına, makam ve mevkice yükseleceğine, dolayısıyla başarıya ulaşacağına işaret sayılır.

Rüyada anahtarla bir şeyi açmak; sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya ve başarıya ulaşmaya işaret sayılır. Rüyada anahtar ile bir kapıyı açmak; başarıya ulaşmak, arzuya nail olmak ve bahtın açılması ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında elindeki anahtar ile bir şey açamadığını gömesi; o kimsenin muradına erememesi ile tabir edilir.

Bir kimsenin rüyasında bir kadının kendisi üzerine bir anahtar attığını görmesi; o kimsenin evleneceğine, bir erkeğin rüyasında bir kadına anahtar verdiğini görmesi; o kimsenin evleneceğine, bir erkeğin rüyasında bir kadına anahtar verdiğini görmesi; o kadınla evleneceğine, yine bir kimsenin rüyasında bir başkasından anahtar aldığını görmesi; o kimsenin ziraat yaparak zengin olacağına işaretle tabir olunur.

Bir kimsenin rüyasında elinde bulunan anahtarın kırıldığını görmesi; o kimsenin muradına ermemekle tabir edilir. Rüyada kırık bir anahtar görülmesi; bir yetimin malına zarar verilmesine sebep olunacağına işaret olunur.

Rüyanızda anahtar kaybettiğinizi görmeniz; devam etmekte olduğunuz işinizden çıkarılacağınıza, işlerinizde durgunluk ve zorluklarla karşılaşacağınıza delil sayılır.

Bir kimsenin rüyasında anahtar çaldırdığını görmesi; iki yüzlü birisinin vasıtası ile arzusunun yerine geleceğine yorumlanır.

Rüyanızda birçok anahtar görmeniz; saygınlık kazanacağınıza, işlerinizin düzelip yolunda gideceğine işaret eder.

Kaynak: Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada Anırmak görmek ne anlama gelir?
Rüyada Angarya görmek ne anlama gelir?
Rüyada And İçmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri Haberleri