Milli Sporcu Dikeç'e Kahramanmaraş'tan tam destek

Paris 2024'te gümüş madalya kazanan milli sporcu Yusuf Dikeç, memleketi Kahramanmaraş'tan büyük destek aldı. Şehir, Dikeç'in başarısını afişlerle kutladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda, takım arkadaşı ile birlikte 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde gümüş madalya kazanan ve atış stiliyle dünya çapında dikkat çeken milli sporcu Yusuf Dikeç'e, memleketi Kahramanmaraş'tan büyük bir destek geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dikeç'in bu gurur verici başarısını kutlamak amacıyla şehrin dört bir yanını, sporcunun ikonik pozunun yer aldığı afişlerle süsledi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden beş Kahramanmaraşlı sporcudan biri olan Yusuf Dikeç, kazandığı gümüş madalya ve özellikle atış sırasında sergilediği duruşla dünya genelinde gündem oldu. 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte elde ettiği başarı, memleketinde de büyük bir coşkuyla karşılandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dikeç'in bu büyük başarısını şehrin dört bir yanını onun ikonik pozunun yer aldığı afişlerle donatarak taçlandırdı. Bu anlamlı çalışmayı gören vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi yüzde 100 doluluk oranına ulaştı
Büyükşehir’in atölyelerinde ürettiler, fuarda satışa sundular
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (14 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş Haberleri