Mehmet Can Sular; Dayanışma İçerisinde Yaralarımızı Sarıyoruz

Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Sular, 6 Şubat depremlerinden sonra dayanışma içerisinde yaralarımızı hızlıca sarıyoruz dedi.

Sular, 6 Şubat depremlerinin 2. Yıl dönümünde şu ifadelerde bulundu: Asrın felaketinin 2. Yıl dönümündeyiz 2 yıl önce hepimizi derinden sarsan çok zor bir sabaha uyandık fakat ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımızın ve devletimizin desteği ile dayanışma içerisinde yaralarımızı hızlıca sarmak için elimizden geleni yaptık.

Bugünden itibaren de yine birliktelik içinde şehrimizin eskisinden daha da güçlü ayağa kalkması için dayanışmaya devam edeceğiz.

Bizlerde sular Akademi Hastanesi olarak deprem gününden itibaren çalışmalarımıza devam ettik bundan sonra da devam edeceğiz.

Deprem sebebiyle 11 ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hepimize tekrardan geçmiş olsun. Ülkemizin başı sağ olsun’’ dedi.

Sular Akademi Hastanesi 6 Şubat depremlerinin 2. Yıl dönümü nedeniyle depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Kapıçam Mezarlığında vatandaşlara çorba ve çay, hastane girişinde ise helva ikramında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş'ta "Kendi Gök Kubbemiz Buluşmaları" programında konuştu
Kahramanmaraş Havalimanı Ocak ayında 22.181 yolcuya hizmet verdi
İbrahim Gülsu yazdı! Bir Analiz ‘’Asrın felaketi mi, asrın ihmali mi?'’

Kahramanmaraş Haberleri