Manipülasyonla Değil, Gerçek Çözümlerle Siyaset: Milletvekili Öztunç’a Tepki!

CHP Milletvekili Ali Öztunç'un deprem yardım kutularını siyasi malzeme olarak kullanmasına gazeteci Mehmet Çek’ten sert bir tepki geldi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un deprem yardım kutularını siyasi malzeme olarak kullanmasına gazeteci Mehmet Çek’ten sert bir tepki geldi.

Çek, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, TBMM'nin 81 ilden, 600 milletvekiline gönderilen mektubun içeriğine vurgu yaparak, "6 Şubat depreminde yaşanan büyük dayanışmaya vurgu yapılıyor. Kadim şehrimiz Kahramanmaraş'tan binlerce teşekkür ve minnetle bahsediliyor. Mektubun ekinde Kahramanmaraş esnafından gelen naçizane iki ceviz, bir parça tarhana, kırmızı biber gibi hediyeler yer alıyor. Bu kadar duygusal ve minnet dolu bir davranışı siyasete alet etmek doğru değil. Yapmayın!” dedi.

Sosyal medya kullanıcıları da bu duruma tepkilerini dile getirdi. Bir kullanıcı, “Her fırsatı siyaset malzemesi yapmadan durmuyorlar. Hediye iade edilmez. Eğer gerçekten hassas iseniz, ihtiyaç sahibi depremzedelere el birliğiyle yardımcı olun” şeklinde eleştiri yaptı. Başka bir kullanıcı ise, “Ali Öztunç beyden bu hediyeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtmasını beklerdik. Bu siyasi malzeme olmamalı” yorumunda bulundu.

Siyasetin insanların duygusal ve samimi davranışlarını istismar etmemesi gerektiğine dikkat çekilen tepkilerde, siyasetçilere toplumun gerçek ihtiyaçlarına odaklanma çağrısı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Yapılan Köy Evlerinde İlk Teslimat Ocakta!
Gaziantep'te Çingene Kızı Deprem Yaralarını Sarıyor: Darısı Kahramanmaraş'taki Germenicia'ya!
Kahramanmaraş'ta Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Araç Çarptı!

Video Haber Haberleri