KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde ‘18 Mart Menüsü’

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde şehitleri anmak için sadece buğday çorbası ve üzüm hoşafından oluşan yemek menüsü hazırlandı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde şehitleri anmak için sadece buğday çorbası ve üzüm hoşafından oluşan yemek menüsü hazırlandı.

KSÜ SUA Hastanesinde çalışan personelin bugünkü öğle yemeği menüsünde üzüm hoşafı, buğday çorbası ile çeyrek ekmek vardı. Hastane yönetimi ve çalışanlar 107 yıl önce Çanakkale’de savaşan kahraman Mehmetçiğin yediği yemekleri tadarak aynı ruhu yeniden yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri