Kahramanmaraş'taki 141 bin emekliye müjde! İmzalar atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2024 Emekliler Yılı kapsamında emeklilere yönelik sosyal ve kültürel projeler başlatıyor. Başkan Fırat Görgel, etkinlikler ve turlar düzenleyeceklerini duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve SGK İl Müdürlüğü'nün iş birliğiyle emeklilere yönelik projelerin imza töreni gerçekleşti. Başkan Fırat Görgel, “Yıl boyunca emeklilerimiz için tüm ilçelerimizde çeşitli kültür sanat etkinlikleri ve şehir turları düzenleyeceğiz. Bütçemiz elverdiği ölçüde yıl içinde adımlarımızı devam ettireceğiz” dedi.

BAŞKAN FIRAT GÖRGEL'İN ÖNDERLİĞİNDE YENİ PROJELER

Toplumun her kesiminin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışan ve vatandaşların sorunlarını çözmeye odaklanan Başkan Fırat Görgel liderliğinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “2024 Emekliler Yılı” kapsamında yeni programlar hayata geçiriyor. Bu amaçla, Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı. İmza törenine Başkan Fırat Görgel ve SGK İl Müdürü Harun Akbalaban katıldı.

SGK İL MÜDÜRÜ HARUN AKBALABAN'DAN TEŞEKKÜR

SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, “Büyükşehir Belediyemizle yaklaşık bir aydır emeklilere yönelik bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmaya katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’e teşekkür ediyorum. Kültürel ve sosyal faaliyetlerin emeklilerimize fayda sağlayacağını umuyorum” dedi.

BAŞKAN GÖRGEL: "EMEKLİLERİMİZ İÇİN KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA BAŞLATIYORUZ"

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Görgel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Emekliler Yılı kapsamında bir aradayız. Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları temasıyla emeklilerin yaşam kalitesini artırmak için kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak biz de şehrimizdeki emekli hemşehrilerimiz için ilk adımı atıyoruz. Bütçemiz elverdiği ölçüde yıl boyunca adımlarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLERE SOSYAL VE KÜLTÜREL KATKILAR

Başkan Görgel konuşmasına, “Şehrimizde 141 bin emekli hemşehrimiz var. Onlara sosyal ve kültürel katkı sağlayacak bir çalışma başlatıyoruz. Yıl boyunca emeklilerimiz için tüm ilçelerimizde çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz. İlk etapta Şanlıurfa ve Malatya’ya turlar gerçekleştireceğiz. Ayrıca her ilçemizde okuma ve dinlenme salonları oluşturma çabasındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak emeklilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, sosyal alanda daha aktif olmalarını sağlamak ve onların tecrübelerinden daha fazla faydalanmak için çalışacağız. Bu vesileyle tüm emeklilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Protokolümüz şehrimize ve tüm emeklilerimize hayırlı olsun” diyerek devam etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun kırsalında kilit parke imalatlarını tamamladı
Uluslararası Rumi Derneği, Kahramanmaraşlı şehidin vasiyetini yerine getirdi
Kahramanmaraş'ta elektrik akımına kapılan kişinin ölümüne ilişkin 3 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Haberleri