Kahramanmaraş'ta yeşil alanlar artıyor: Azerbaycan Bulvarı çiçeklerle donatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarı'nda peyzaj çalışmaları yaparak, refüjleri rengârenk çiçeklerle donatıyor ve kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek yollarından biri olan Azerbaycan Bulvarı'nın orta refüjlerini rengârenk çiçeklerle süslüyor.

Yeni Kahramanmaraş’ın inşası ve gelişimi için altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine önem vererek peyzaj ve bitkilendirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Azerbaycan Bulvarı'nda çiçek dikimi, toprak tesviye ve peyzaj uygulamaları gerçekleştiriyor. Yapılan bu çalışmalar, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

“YEŞİL ALANLAR ARTIYOR”

Mehmet Bayanı, "Şehrimizin çiçeklerle süslenmesi harika. Çiçekler şehrimizi güzelleştiriyor ve doğaya da faydalı. Bu çalışmaları çok değerli buluyorum," dedi. Ömer Faruk Çayır ise, "İzmir'de üniversite okuyorum ve Kahramanmaraş'a beş ayda bir geliyorum. En son geldiğimden bu yana çok şey değişti. Deprem nedeniyle şehirdeki ağaç ve çiçekler azalmıştı, şehrimiz griye dönmüştü. Zamanla bu durum değişiyor ve yeşil alanlar artıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta çocuklar için Ahşap Boyama Atölyesi
Kahramanmaraş'ta 89 Milyon TL'lik asfalt ihalesi tamamlandı
Kahramanmaraş'ta babalarından mesleği devralan çilingir kızlar her kapıyı açıyor

Video Haber Haberleri