Kahramanmaraş'ta yaya geçidi harici alanlardan geçişlere polis izin vermedi

Kahramanmaraş'ta polis, yaya geçidi olmayan bölgelerden geçişlere izin vermedi. Vatandaşlar, ölüm riski taşıyan bu duruma çözüm olarak üst geçit istiyor.

Kahramanmaraş'ta, polis yaya geçidi olmayan bölgelerden geçişlere izin vermedi.

Kahramanmaraş'ta, polis, yaya geçidi bulunmayan bölgelerden geçmeye çalışanları durdurdu.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep-Kahramanmaraş Çevreyolu Madalyonlu Kavşak ile Arsan Kavşağı arasında yapılan denetimde, yaya geçidi olmayan alanlarda geçiş izni vermedi.

Yolun karşısına geçmek isteyen bazı vatandaşlar, denetimi fark edip araçlarla geçmeyi tercih ederken, bazıları geri dönmek zorunda kaldı.

Bölgedeki hastane ve bankalara giden bazı vatandaşlar ise mahsur kaldıkları orta refüjden geldikleri istikamete tekrar dönmek zorunda kaldı.

VATANDAŞLAR ÜST GEÇİT İSTİYOR

Kahramanmaraş'ta bir hastanede hemşirelik yapan Gulshan Jafarova, 15 gün önce yolun karşısına geçerken kaza geçirdiğini ve hafif yaralarla atlattığını belirtti.

Jafarova, "Bu yolda haftada en az 1-2 kişi ölüyor ve ben de biri olabilirdim. Yetkililerden bu yola çözüm bulmalarını ve üst geçit yapmalarını rica ediyorum. Ailem kazadan habersiz, şu anda tedavi görüyorum ve psikolojik olarak da iyi değilim. Lütfen bir an önce buraya üst geçit yapılmasını istiyorum. Bu yol gerçekten ölüm tehlikesi arz ediyor." şeklinde konuştu.

"BU YOL ARTIK ÖLÜM YOLU HALİNE GELDİ"

Hastanede görev yapan hasta hakları sorumlusu Nilay Eyüpoğlu da, arkadaşlarının ve hastaneye gelenlerin yolun karşısına geçerken uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Eyüpoğlu, "Üst geçit yapılmasını istiyoruz. Bu yol artık ölüm yolu haline geldi, bir an önce önlem alınması gerekiyor." dedi.

Yolun karşısına geçmeye çalışan diğer bazı vatandaşlar da yetkililerden bölgeye bir üst geçit yapılmasını talep etti.

Kaynak: AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Başkan Görgel’den şehit kızına sürpriz doğum günü
Kahramanmaraş'ta su içerken bile zorlanan hasta 8 yıl sonra normal beslenmeye başladı
Kahramanmaraş’ta Mehmet Balduk Fen Lisesinin yapımına başlandı

Video Haber Haberleri