Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 87 gözaltı, 35 tutuklama!

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen operasyonlarda 87 kişi gözaltına alındı, bunlardan 35’i tutuklandı. Ele geçirilenler arasında uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar bulunuyor.

Kahramanmaraş'ta son bir hafta içinde gerçekleştirilen polis operasyonları sonucunda, gözaltına alınan 87 kişiden 35’i tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 30 Eylül - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonuyla kapsamlı bir operasyon düzenledi. Bu süreçte, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 64 kişi, uyuşturucu madde ticaretiyle uğraşan 3 kişi ve hırsızlık olaylarına karışan 20 kişi olmak üzere toplamda 87 kişi yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.

Yürütülen operasyonlarda, 30 kilo 359 gram sukunk, 57,25 gram metamfetamin, 122,76 gram esrar, 61,81 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 622 adet sentetik ecza, 17 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine yol açan durumlarla ilgili olarak trafik ekipleri çeşitli işlemler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, 131 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 64 araca abartı egzozdan ve 395 kişiye de sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kaçamaz: Marka kent olmak için çabalayan bir ekip var
Kahramanmaraş Büyükşehir, trafik güvenliği için 7/24 sahada
Büyükşehir’in Yazarlık Atölyesi yeni kalemlerini bekliyor!

Kahramanmaraş Haberleri