Kahramanmaraş’ta üniversite öğrencilerinden Gazze’ye destek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ), İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Öğrenci Topluluğu öncülüğünde ve çeşitli öğrenci topluluklarının iş birliğiyle “Gazze Nöbeti ve Basın Açıklaması” etkinliği gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Öğrenci Topluluğu öncülüğünde, KSÜ Yeniler Öğrenci Topluluğu, Akademi İlahiyat Öğrenci Topluluğu, Ortadoğu Öğrenci Topluluğu ve Bir Gençlik Öğrenci Topluluğu iş birliğinde tertip edilen “Gazze Nöbeti ve Basın Açıklaması” etkinliği düzenlendi.

KSÜ Kütüphanesi önünde toplanan öğrenciler, Siyonist İsrail’in 1 yıldan fazladır Gazze’de yaptığı soy kırımı lanetleyip basın açıklaması yaptılar.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınamak amacıyla “Soykırımın Birinci Yılında Yiğit Gazze’ye Selam Olsun Basın Açıklaması ve Dua Programı” düzenledi. Öğrenciler, programda dayanışma mesajları vererek Gazze’ye destek oldular. Öğrenciler adına açıklama yapan KSÜ İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Topluluğu Başkanı Sümeyye Nur Yüce, İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.
İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırılarda masum çocuk, kadın, yaşlı ve genç, binlerce insanın hayatını kaybettiğini kaydeden Karataşcı, "Saldırılar karşısında uluslararası toplumun topyekûn ayağa kalkması, bu zulmün son bulması ve ivedilikle yeni bir dönemin başlangıcının ilan edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Başkan Toptaş’tan şehit öğretmenin kızı Gökçe’ye doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş'ta o bölgeye yeni toplu taşıma araçları hizmete girdi
Kahramanmaraş'ta 68 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi L Blok'a ilişkin yargılama sürdü

Kahramanmaraş Haberleri