Kahramanmaraş'ta ulaşım için yeni adımlar: UKOME toplantısı gerçekleştirildi

Yeni dönemin ilk UKOME toplantısında, Kahramanmaraş'ta şehir içi ulaşımın iyileştirilmesi için çeşitli kararlar alındı. Toplantıya paydaş kurumlar katıldı ve önemli düzenlemeler görüşüldü.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda, şehir içi ulaşımı iyileştirmek için çeşitli kararlar alındı ve paydaş kurumlar katılım sağladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen UKOME Olağan Gündem Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, çeşitli paydaş kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş'in başkanlık ettiği toplantıda, şehir genelinde ulaşımın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi konusunda önemli kararlar alındı. Görüşülen konular arasında kavşak düzenlemeleri, Onikişubat ilçesindeki sürücü kurslarının eğitim güzergâhının değiştirilmesi ve yedi emin otopark ücret tarifelerinde yapılacak değişiklikler de yer aldı. Rüstem Keleş, toplantının hayırlı olmasını dileyerek katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta hava nasıl olacak? 2 Haziran Pazar Kahramanmaraş hava durumu
Kahramanmaraş KSÜ’de Filistin ve Kudüs Davası anlatıldı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi online mı yüz yüze mi olacak? Belli oldu

Kahramanmaraş Haberleri