Kahramanmaraş'ta Ücretsiz Ekmek Dağıtımında 12 Milyon Adet: 138 Bin Ton Karşılıksız Un!

Hayrettin Güngör, Halk Ekmek Fabrikası'nda gerçekleştirdiği incelemede, felaket sonrası ücretsiz olarak 12 milyon ekmeği hemşehrilerimize ulaştırdıklarını ve ekmek arzını artırmak için destek verdiklerini açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirlerinde yaşanan büyük felaketi atlatabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Güngör, fabrikanın güncel işleyişi hakkında çalışma arkadaşlarından aldığı bilgiler doğrultusunda, tadilatın tamamlanmasıyla Halk Ekmek Fabrikası'nın üretimine devam ettiğini duyurdu.

Başkan Güngör, Halk Ekmek Fabrikası'nı ziyaret ederek gerçekleştirdiği incelemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Güngör, “Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret ederek üretim faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldık. Asrın felaketi sonrasında Şubat - Haziran ayları arasında Halk Ekmek Fabrikasında ücretsiz olarak hemşehrilerimize ulaştırdığımız 12 milyon adet ekmeği hatırlatmak isterim.

Ayrıca, fırıncı esnafına 138 bin ton karşılıksız un desteği sağlayarak ekmeğe olan talebi büyük ölçüde karşılamış olduklarını ifade etti.

Bu süreçte ekmek fabrikaları ve fırınlara da un desteğinde bulunarak ekmek arzını artırdık. Yapılan tadilatlarla birlikte Halk Ekmek Fabrikamız, hemşehrilerimiz için üretimine kesintisiz olarak devam ediyor” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş İşletmeleri Kararlılıkla Faaliyetlerine Devam Ediyor!
Kahramanmaraş İtfaiyesi Göğsümüzü Kabarttı: Başkan Güngör'den Övgü Dolu Ziyaret!
Kahramanmaraş Valiliği O İlçelerde Hak Sahipliği Kararlarını Açıkladı!

Kahramanmaraş Haberleri