Kahramanmaraş'ta stat krizi devam ediyor! İşte yeni maç yeri

Kahramanmaraş İstiklalspor'un Kırıkhan'da maç yapma kararı, TFF tarafından reddedildi. Takım, iç saha maçlarını Merkez Spor Kompleksi'nde oynamaya devam edecek.

Kahramanmaraş İstiklalspor'un aldığı kararla, maçlarını Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki spor programı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından reddedildi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor'a gönderilen resmi yazıda, Batıpark Sahası'ndaki tribün ve tuvalet inşaatı nedeniyle güvenlik açısından riskli oluşabileceği, sahanın profesyonel maçlara kapatıldığı bildirildi. Bu durum onun iki takımı da sahasındaz bırakınt

Maçların Şehirlerarası Otogar'ın Merkez Spor Kompleksi'nde oynanmasına karar verildi ve İstiklalspor, 29 Eylül Pazar günü Zonguldakspor ile bu sahada karşı karşıya geldi. Ancak sahanın zemin yapısının profesyonel maçlar için uygunluk olmaması ve oyuncuların sakatlanma riskinin ortadan kalkması nedeniyle İstiklalspor, kalan iç saha maçlarını Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde oynatmayı planladı. Fakat TFF, bu onayı onayladı.

Bunun sonucunda Kahramanmaraş İstiklalspor ve Kahramanmaraşspor, iç saha maçlarını Merkez Spor Kompleksi'nde oynamaya devam edecek.

İstiklalspor yönetimi ise Kırıkhan için TFF'ye tekrar dilekçe sunarak sonucunu bekliyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta hava nasıl olacak? 3 Ekim hava durumu
Kahramanmaraş İstiklalspor, Akçaabat Sebatspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Berdücesi’nin güz sayısı okurlarıyla buluştu!

Kahramanmaraş Haberleri