Kahramanmaraş'ta Şiir ve Edebiyat Rüzgarı Estirecek 4. Uluslararası Günler Başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, 2 Aralık'ta başlıyor. Konferans ve şiir şöleniyle dolu kültür etkinliği kaçırılmayacak!

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor ve 2 Aralık Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da gerçekleşecek konferans ve şiir şöleni ile başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine derinlik katmak, bireylerin sanatsal gelişimine katkıda bulunmak ve entelektüel düzeyi artırmak amacıyla kesintisiz olarak kültür sanat faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu kapsamda düzenlenen 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, 2 Aralık Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde başlayacak olan bir dizi etkinlikle kutlanacak. Açılış programı saat 19.00'da başlayacak ve Şair-Yazar Ramazan Avcı, 'Dünden Bugüne Kahramanmaraşlı Halk Şairlerimiz' konulu konferansıyla edebiyatseverlere seslenecek.

Ardından, Ahmet Karakaya, Eshabil Karademir, Ayşe Karataş, Ali İhsan Öksüz, Fuat Bostancı, Muzaffer Aslan ve birçok halk şairinin katılımıyla bir şiir şöleni düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleşecek olan açılış programına tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu ve etkinliklerin 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edeceği belirtilmiştir. Etkinlik takvimine ulaşmak için https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresi ziyaret edilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

EXPO 2023: Kahramanmaraş Tekstil Fuarıyla Moda Rüzgarları Estirecek!
Dulkadiroğlu'da Kadın İstihdamına Katkı: WINNER Kursu Başarıyla Tamamlandı!
Adrenalin Doyasıya: Petlas Off-Road Şampiyonası Kapıçam'da Başlıyor!

Kahramanmaraş Haberleri