Kahramanmaraş’ta ‘resmi belgede sahtecilik’ operasyonu: Kimlik bilgileri kullanıldı!

Kahramanmaraş Emniyeti, sahtecilik operasyonunda 270 kişinin kimlik bilgileriyle sahte reçete düzenleyen ve yeşil reçeteli ilaçları satan kişiyi tutukladı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma suçlarına yönelik önemli bir başarıya imza attı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon sonucunda, Y.K. isimli bir şahsın 270 kişinin kimlik bilgilerini ve 24 doktorun ismini kullanarak sahte reçete düzenlediği ve yeşil reçeteli ilaçları eczanelerden usulsüz bir şekilde çıkararak satış yaptığı tespit edildi.

Yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan Y.K., adli mercilere sevk edildi ve sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, il genelinde güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini açıkladı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yazar Hatice Güzel, Kahramanmaraş'ta Âşıklık Geleneğini anlattı
Aynur Özdemir, Kahramanmaraş’ta müzik ziyafeti yaşatacak
Kahramanmaraş ve yurdun bazı kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısı

Kahramanmaraş Haberleri