Kahramanmaraş'ta Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı: Mobil Çocuk Kütüphanesi Serüveni!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Çocuk Kütüphanesi, kırsal mahallelerde eğlenceli etkinliklerle binlerce öğrenciye kitap ve dergi dağıtarak ilgi topluyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği Mobil Çocuk Kütüphanesi projesi, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık'ın kırsal mahallelerindeki okullarda büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik örnek bir hizmet olan Mobil Çocuk Kütüphanesi ile şehrin farklı bölgelerinde öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Özellikle kırsal alanlardaki mahalleleri ziyaret eden Mobil Çocuk Kütüphanesi, Dulkadiroğlu'nda Sarıkaya, Elmalar ve Beşenli İlkokulu ile Baydemirli İlk ve Ortaokulu; Onikişubat'ta Şehit Ökkeş Korkmaz, Suluyayla Şehit Fatih Demir ve Tekir İlkokulu ile Pazarcık'ta 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda minik öğrencilerle bir araya geldi.

Masal saatinden yüz boyama etkinliğine, puzzle oyunlarından boyama saatine ve ayraç tasarımına kadar çeşitli eğlenceli ve öğretici aktivitelerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde, binlerce öğrenciye çeşitli kitaplar ve dergiler hediye edildi. Minik öğrenciler, Mobil Çocuk Kütüphanesi'ni ve düzenlenen etkinlikleri büyük bir beğeniyle karşıladı. Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkürlerini ileten öğrenciler, yapılan açıklamada Mobil Çocuk Kütüphanesi'nin şehrin farklı bölgelerinde çocuklarla buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Güçlü Rüzgar Çatıları Havaya Savurdu!
Grev ve Gösterilere Hazırlık: Kahramanmaraş'ta Tatbikat Heyecanı!
Kahramanmaraş'ta 52 Tutuklama, 179 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi!

Kahramanmaraş Haberleri