Kahramanmaraş'ta moda etkinliği: KSÜ Mezuniyet Defilesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde düzenlenen Mezuniyet Defilesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin koleksiyonlarıyla izleyicileri büyüledi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü, "Mezuniyet Defilesi" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen defileye, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Prof. Dr. Nuri Kahveci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Ercan, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin, Öğr. Gör. Yasemin Yasa koordinatörlüğünde hazırladıkları koleksiyonlar büyük ilgi gördü. Defilede, öğrenciler tarafından günlük, geleneksel, gotik, dekonstrüksiyon, abiye ve gelinlik gibi çeşitli temalarda hazırlanan giysi koleksiyonları sergilendi.

Defilenin sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, defilenin koreografisini hazırlayan ve organizasyonunu sağlayan Öğr. Gör. Yasemin Yasa’ya belge takdim etti. Etkinlik, günün anısına düzenlenen kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ın yeniden inşası için KİÜ ve Mimarlar Odası işbirliği
Kahramanmaraş'ta 175 ton soya tohumla dev hibeli destek!
Kahramanmaraş'ta ilk: Çürüyen kapak yerine dokusundan yapılan kalp kapakçığı

Kahramanmaraş Haberleri