Kahramanmaraş'ta Maksutlu ve Bertiz yeni yoluna kavuştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Maksutlu ve Bertiz arasında ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni arterin sathi asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolun ulaşım standardını artırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltan yeni yolun sathi asfalt çalışmalarını tamamladı. Genişletilen ve sathi asfaltla kaplanan grup yolunun ulaşım standardı artırıldı.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için 11 ilçede yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Onikişubat ilçesi Maksutlu Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yeni güzergâhta yapılan çalışmalar tamamlandı. Ahir Dağı’nı aşarak Maksutlu Mahallesi’ne ve Bertiz bölgesine ulaşımı sağlayan 8 kilometrelik arter, sathi asfaltla kaplandı. Bu yeni güzergâh, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltarak birçok mahalleye ve Bertiz bölgesine ulaşım kolaylığı sağlıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için şehir genelinde ulaşım yatırımlarının kesintisiz sürdüğünü belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta “İslam’a Aykırı Dini Oluşumlar: FETÖ Örneği” Konferansı ve 15 Temmuz Temalı resim sergisi
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nde 15 Temmuz paneli
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (17 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş Haberleri