Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmeti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca şehir merkezi, Afşin, Elbistan ve Göksun’da ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince belediye ve özel halk otobüslerini kullanarak şehir merkezi, Afşin, Elbistan ve Göksun'da vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken, vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Ücretsiz ulaşım, bayramın ilk günü olan 16 Haziran Pazar günü başlayıp, 19 Haziran Çarşamba günü saat 23.59'da sona erecek. Bu hizmet, şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde de geçerli olacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; ücretsiz toplu taşıma hizmeti veren belediye ve özel halk otobüslerinin güzergah ve saat bilgilerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresi ile KahramanKart mobil uygulamasından ulaşılabileceği, ayrıca toplu ulaşım ile ilgili sorular için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından bilgi alınabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazır!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Görgel, personelleriyle bayramlaştı
Kahramanmaraş'ta hijyenik kurbanlık alışverişi için önlemler

Kahramanmaraş Haberleri