Kahramanmaraş'ta çocuklar için ücretsiz tiyatro gösterisi: Kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Pazar günü "Çözüm Bakanlığı" çocuk tiyatrosunu kaçırmayın. Ücretsiz ve dolu dolu bir gün sizi bekliyor!

Çözüm Bakanlığı Gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Minik İzleyicileri Ağırlıyor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen özel bir projenin parçası olarak, 19 Mayıs Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Çözüm Bakanlığı" adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Bu etkinlik ücretsiz olup, tüm çocuklar davetlidir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin imarı ve gelişimi için yatırımlar ve projeler gerçekleştirirken, aynı zamanda kültür ve sanat etkinliklerini de önemsiyor. Bu çerçevede, Hollanda Büyükelçiliği ile birlikte düzenlenen projede, Hollandalı çocuk edebiyatı yazarı Sanne Rooseboom'un eseri olan "Çözüm Bakanlığı" tiyatroya uyarlandı. Gösteri, 19 Mayıs Pazar günü saat 13.00 ve 15.00'te olmak üzere iki seans halinde, Maraş Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından sergilenecek. Bu eğlenceli gösteri, çocukları hem eğlendirirken hem de dostluk ve arkadaşlık konularında önemli mesajlar iletmeyi hedefliyor. Akran zorbalığına karşı duran bir grup arkadaşın ilham verici, eğlenceli ve macera dolu hikayesini anlatan gösteriye tüm çocuklar davetlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş depremzedelerine yazılan cezalar 1 yıl sonra gönderildi!
Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi Kahramanmaraş'ta vatandaşlarla buluşacak
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza: 1’i ağır 5 yaralı

Kahramanmaraş Haberleri