Kahramanmaraş'ta cinayet Müge Anlı'da ortaya çıktı! "Adamı kıyma makinesinden çektiler!"

Kahramanmaraş'ta dehşet verici bir iddia: Bir adamın öldürülüp kıyma makinesinde parçalandığı ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programı cinayeti aydınlatmak için adım attı.

Kahramanmaraş'ta, bir kişinin anne ve kızı tarafından öldürülerek kıyma makinesinde parçalandığı iddia ediliyor. Bu dehşet verici olay, geçmiş yıllarda yaşanan bir cinayetin Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelmesiyle ortaya çıktı.

Güllü Çolak adlı kadın, kaybolduktan sonra Müge Anlı sayesinde bulunmuş ve yaşadığı korkunç olayı anlatmıştı. Güllü, kendisini kaçıran Mehmet'in ardından başka evli kadınları da kandırıp altınlarını aldığını ve hayatlarını mahvettiğini ifade etmişti. Ancak, programda ortaya atılan yeni iddialar herkesi şaşırttı.

Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, programda stüdyoya gelerek şok edici bir itirafta bulundu. Ahmet, babaannesi Cennet ve halası Güllü'nün bir adamı öldürüp cesedini kıyma makinesinde parçaladıklarını aktardı. Ahmet, "Cennet babaannem sürekli o adamın pis koktuğunu anlatırdı" dedi.

Ahmet'in anlattıklarına göre, Güllü ve Cennet zengin bir adamı dolandırdıktan sonra, adamın durumu anlaması üzerine onu eve davet edip öldürdüler ve cesedini kıyma makinesinde parçaladılar. Bu dehşet verici olayın 2010 veya 2011 yıllarında gerçekleştiği iddia ediliyor. Ahmet, bu olay hakkında bilgisinin olmadığını, gerçeği 2021 sonunda öğrendiğini ifade etti. Müge Anlı, programda bu korkunç iddiaların aydınlatılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Bu korkunç iddianın ardından, konuyla ilgili geniş çaplı bir soruşturmanın başlatılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta YKS'ye hazırlanan afetzede öğrencilere özel etkinlik
Kahramanmaraşlı Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin vefatının ikinci yılında anılıyor
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun'da mezuniyet töreni

Kahramanmaraş Haberleri