Kahramanmaraş’ta büyük operasyon: 80 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonlarda 80 kişi yakalandı, 39'u tutuklandı. Uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, trafik ihlalleri için de 686 kişiye işlem yapıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 02.09.2024 – 09.09.2024 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda önemli sonuçlar elde etti.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 51 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 kişi ve hırsızlık olaylarına karışan 24 kişi olmak üzere toplam 80 kişi yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 39’u tutuklandı.

Operasyonlarda ayrıca 30,41 gram metamfetamin, 10,2 gram esrar, 249,03 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 566 adet sentetik ecza, 8 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Trafik güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarda da, yüksek sesle müzik dinleyen 206 araç, abartılı egzoz kullanan 77 araç ve ehliyetsiz araç kullanan 403 kişi hakkında işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ta genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bugün hava Kahramanmaraş'ta (10 Eylül) nasıl olacak?
Başkan Görgel’den Kahramanmaraşlı milli sporcular Öztürk ve Büyükçıngıl’a tebrik
Kahramanmaraş'ta otomobil koyun sürüsüne daldı

Kahramanmaraş Haberleri