Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 17 Mayıs 2024

17 Mayıs tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Bugün Kahramanmaraş'ta hava parçalı ve yer yer çok bulutlu. Öğle saatleri ile akşam saatleri arasında, dar alanlarda kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlin güney ve güneydoğusunda yağış ihtimali daha düşük gözüküyor. İl merkezinde ise öğle sonrası yağış geçişi olabilir. Başkonuş, Ilıca, Berit, ve Menzelet Barajı çevresinde, dağlık ve açık alanlarda bulunanların öğle sonrası ile akşam saatleri arasında yıldırım riskine karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

Rüzgar kuzeybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Göksun, Binboğa ve Berit Dağları civarında ve yüksek kesimlerde ise rüzgar öğle sonrası daha sert esiyor. Sıcaklık artışı birkaç gün daha devam edecek. Ayrıca, çöl tozlarının da ilimizi birkaç gün boyunca etkileyebileceği belirtiliyor. Son durum bu şekilde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası programı
Kahramanmaraş Proje İmam Hatip Ortaokulu kabul sınav tarihleri belli oldu
Kahramanmaraş'a yeni bir soluk: Sosyal Girişimcilik Merkezi açılıyor!

Kahramanmaraş Haberleri