Kahramanmaraş'ta Anadolu Ezgileri Konseri büyük beğeni topladı

KSÜ Tıp Fakültesi ve Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Anadolu Ezgileri Konseri, seçkin Türk müziği ezgilerini ses ve saz sanatçılarıyla buluşturarak unutulmaz bir gece sundu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi iş birliğiyle düzenlenen "Anadolu Ezgileri Konseri", büyük beğeni topladı. Konser, Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti ve KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Eşi Fatma Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim, akademik-idari personel, öğrenciler ve birçok sanatseverin katılımıyla gerçekleşti.

Şef Harun Çevik yönetimindeki konserde, ses ve saz sanatçıları Türk musikisinin seçkin ezgilerini dinleyicilere sundu. Türk müziğinin çeşitli makamlarındaki türkü ve ezgilerin icra edildiği bu özel konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, organizasyona katkılarından dolayı Şef Harun Çevik'e teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz ise Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi Korosu adına Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Serap Koca'ya çiçek takdim etti. Konser, katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş depremzedeleri bayrama yeni evlerinde giriyor
Kahramanmaraş'ın Hartlap Bıçağ'na Kurban Bayramı öncesi yoğun talep
Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’den öksüz ve yetim çocuklara karne hediyesi

Kahramanmaraş Haberleri