Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Valilikten açıklama!

Kahramanmaraş'ta su yüzünden çıkan kavgada darp edilen Mesut Kazancı, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Valilik olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kahramanmaraş'ta 6 Eylül 2024 tarihinde Küçük Sanayi Sitesi'nde yaşanan ve su yüzünden çıkan şiddetli tartışma, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Valilikten yapılan açıklamada, olayın akşam saat 19.00 civarında bir fabrikanın önünde meydana geldiği belirtildi. Mesut Kazancı adlı vatandaşın fabrika çalışanlarından su istemesi üzerine çıkan kavgada darp edilerek bilincini kaybettiği açıklandı.

Olay yerine hızla intikal eden emniyet ekipleri, Kazancı’yı bilinci kapalı bir şekilde yerde yatarken buldu ve hemen Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın zanlıları G.I. ve E.N. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, 7 Eylül 2024 tarihinde adliyeye sevk edilip adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Ancak, 3 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Mesut Kazancı’nın vefat etmesinin ardından, olayla ilgili daha geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sonucunda, şüpheliler G.I. ve E.N. yeniden gözaltına alındı. 10 Eylül 2024’te tekrar adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.I. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.N. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Valilik, hayatını kaybeden Mesut Kazancı’ya Allah’tan rahmet dilerken, ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kipaş Holding'in ana sponsorluğunu üstlendiği İstiklalspor sezona galibiyetle başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Meclis Toplantısı: Yeni destek ve yatırımlar açıklandı
Kahramanmaraş’ta sopalı kavganın çıktığı işletmeden açıklama geldi

Kahramanmaraş Haberleri