Kahramanmaraş'ta 89 Milyon TL'lik asfalt ihalesi tamamlandı

Kahramanmaraş'ın Kuzey İlçeleri Asfalt İhalesi 89 Milyon TL maliyetle tamamlandı. 36 firmanın katıldığı ihale canlı yayınlandı. Kuzey ilçelerde 25 bin ton sıcak asfaltla yollar onarılacak.

Toplam maliyeti yaklaşık 89 Milyon TL olan "Kuzey İlçeleri Asfalt Yama İşi" ihalesi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı ihaleye 36 firma katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemin ilk meclis toplantısında aldığı karar doğrultusunda ihale ve meclis toplantılarını sosyal medya üzerinden canlı yayınlamaya devam ediyor. Bu çerçevede, "Kuzey İlçeleri Asfalt Yama Yapım İşi" ihalesi de Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. EKAP üzerinden çevrimiçi gerçekleşen ihaleye, toplam 36 firma başvurdu. Yaklaşık 89 Milyon TL maliyetle kuzey ilçelerindeki ana yollar 25 bin ton sıcak asfaltla onarılacak. Tekliflerin değerlendirilmesi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından, kuzey ilçelerde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlayacak.

Yapılan açıklamada, canlı olarak yayınlanan ihalelerin tamamının Büyükşehir Belediyesinin YouTube kanalından izlenebileceği belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

"Kahramanmaraş'ın kalbi"ndeki inşaatlar hızla yükseliyor
Kahramanmaraş'ta 40 Milyon TL'lik dolandırıcılık: 14 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş’ta Ali Kayası ve Menzelet Barajı'nda eşsiz tekne turları başladı!

Video Haber Haberleri