Kahramanmaraş’ta 4 kilometrelik yeni içme suyu hattı

Kahramanmaraş Yavşanova Mahallesi'nde KASKİ tarafından yürütülen çalışmalarla 4 km'lik yeni içme suyu hattı inşa ediliyor. Mahallenin su sorunu hızla çözüme kavuşuyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, Onikişubat'ın Yavşanova Mahallesi'nde içme suyu çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yaklaşık 4 kilometrelik yeni içme suyu hattı ile Yavşanova'nın su sorunu çözülecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin imar ve inşasında altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlardan sosyal donatılara kadar çeşitli alanlarda yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sağlanan 10 milyar TL'lik destekle, depremde zarar gören altyapı hatları onarılıyor ve yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının imalatı devam ediyor. KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Onikişubat'a bağlı Yavşanova Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

MUHTAR BEKERECİ’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Yoğun çalışmalarla mahalleye yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu hattı kazandırılıyor. KASKİ tarafından yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Yavşanova Mahallesi'nin su sorununun kalıcı olarak çözülmesi hedefleniyor. Çalışmaların mahalle için önemine değinen Muhtar Veli Bekereci, "Mahallemizde yaşanan su sorununun çözülmesi için KASKİ'ye başvuru yaptık. KASKİ de hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Başta Fırat Görgel başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Su sorunumuz çözülüyor" dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Andırın kırsalında 8 mahallenin daha ulaşımı iyileştiriliyor
YKS tercih danışmanlık hizmeti üniversite adaylarının beğenisini kazandı
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’ne 73 akademisyen atandı

Kahramanmaraş Haberleri