Kahramanmaraşlı şoför, düğününde tırı gelin arabası yaptı!

Kahramanmaraşlı tır şoförü Ümit Bozdağ, düğününde tırını gelin arabası olarak kullanarak hayalini gerçekleştirdi. Renkli şeritlerle süslenen tırıyla eşiyle unutulmaz bir gün yaşadı.

Ümit Bozdağ, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde tır şoförü olarak geçimini sağlayan biri olarak tanınıyor. Son düğününde tırını gelin arabası olarak kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Bozdağ, düğün töreninden önce tırını çiçeklerle ve renkli şeritlerle süsleyerek özel bir hale getirdi. Gelin arabası olarak kullanılacak tırını hazırladıktan sonra, düğün günü geldiğinde eşi Zeynep Taş ile birlikte tırın direksiyonuna geçti.

Yol boyunca korna çalıp heyecanını paylaşan Bozdağ, düğün salonuna geldiğinde meslektaşları ve davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu ve eşinin destekleriyle bu hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. "Küçüklüğümden beri şoförlük yaparak büyüdüm. Bu mesleği seçtim ve tır şoförlüğü yapıyorum. Evlendiğim gün gelin arabası olarak tırı kullanmak gerçekten çok özel bir anı oldu benim için. Hayalimi gerçekleştirmek harika bir duygu" dedi.

Zeynep Taş ise ilk duyduğunda tırın gelin arabası olacağına şaşırdığını ancak bu fikri güzel bir hatıra olarak değerlendirdiğini belirtti.

Kaynak: AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde çöp sorunu yeniden gündeme geldi
Kahramanmaraş'ta 14 yaşındaki çocuk 4. kattan düşerek hayatını kaybetti
Kahramanmaraşlı şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getirildi

Video Haber Haberleri