Kahramanmaraş'ın yeniden inşası için KİÜ ve Mimarlar Odası işbirliği

KİÜ ve Mimarlar Odası işbirliği protokolü ile Kahramanmaraş'ın yeniden inşası destekleniyor. Çalıştaylar, seminerler ve toplumsal projelerle işbirliği güçleniyor.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ile Mimarlar Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz tarafından Rektörlük Senato Odası'nda imzalandı.

Prof. Dr. Bakan, protokolün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraş'ın yeniden inşası ve iyileştirilmesinde bu tür işbirliklerinin önemine vurgu yaptı. Protokol kapsamında yapılacak ortak çalışmaları açıklarken, üniversite ve Mimarlar Odası'nın birlikte çalıştaylar, sempozyumlar ve seminerler düzenleyebileceğini belirtti.

Ayrıca, sosyal etkinliklerde birlikte çalışacaklarını ve toplumsal projelere katkı sağlayacaklarını ifade etti. İki tarafın da birbirine danışmanlık yapabileceği etkinliklerde yer alacaklarını söyledi. Mimarlar Odası Başkanı Kaçamaz da işbirliği için teşekkür ederek, verimli çalışmaların ortaya çıkmasını diledi.

Protokolde, KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Erşahan, KİÜ akademisyenleri ve Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri de bulunarak çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş KSÜ’de refah için basın açıklaması düzenlendi
KSÜ Andırın MYO 2023-2024 mezunlarını coşkuyla uğurladı
Kahramanmaraş'a spor kompleksi müjdesi: Bakanlarla görüşme gerçekleşti

Kahramanmaraş Haberleri